Web Analytics Made Easy - Statcounter

مادر ۵۲ساله مینابی که تنها درآمدش از طریق هنر جاوربافی است با خانواده ۱۰ نفره خود در یک اتاق ۱۸ متری فاقد هرگونه امکانات اولیه زندگی و با فقر دسته و پنجه نرم می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میناب جنوب، در جوامعی مانند جامعه ایران، بحث زنان سرپرست‌خانوار مقوله‌ای است که در چارچوب رفاه‌اجتماعی مهمی تلقی می‌شود، با افزایش مرگ همسر و طلاق شاهد افزایش این پدیده‌ و آسیب‌های‌اجتماعی آن در جامعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان سرپرست خانوار برای تامین معاش خود و فرزندانشان وارد عرصه فعالیت اقتصادی می شوند نسبت به گروه‌های دیگر زنان آسیب‌پذیرتر هستند چنانچه اگر نهادهای حمایتی در جهت رفع مشکلات آن‌ها اقدام نکنند در معرض آسیب‌های اجتماعی جدی قرار می‌گیرند.

مادر هنرمند سالخورده سرپرست‌خانوار در روستای سولقان از توابع بخش‌مرکزی شهرستان میناب ، ۳۰سال است که به‌ هنر جارو بافی مشغول می‌باشد که شش سال‌ پیش همسرش را بعلت بیماری از دست داده و حال خود تنها نان‌آور است.

این بانوی ۵۲ساله مینابی با صورتی چروکیده و دستانی پینه‌بسته با جمعیتی ۱۰نفره در یک اتاق ۱۸متری فاقد هر گونه امکانات اولیه زندگی می کند که هر لحظه امکان آوار شدن سقفی چوبی خانه می رود.

هنرمندی که فاطمه نام دارد و تنها درآمدش از فروش جارو است مایحتاح هفتگی خود را با درآمد ۳۰هزار تومانی تامین می کند که این درآمد هم پایدار نیست و گاها دو هفته‌ای یکبار شاید بتواند در پنجشنبه بازار میناب شرکت کند و محصولات دستی خود را به فروش برساند.

براثر اتصال سیم برق خانه ام در آتش سوخت

این بانوی مینابی با بیان اینکه  آبان‌ماه امسال براثر اتصال سیم برق خانه ام در آتش سوخت و هیچ اثری از اسباب زندگی باقی نماند،  گفت: تنها با اندک پس‌اندازی که داشتم و با پولی که قرض کرده بودم اقدام به بازسازی خانه خود کردم که به‌علت مشکلات مالی به سرانجام نرسید و نیمه کاره رها شده و  با سه‌دختر خود در یک اتاق تاریک و نمناک زندگی می‌کنم.

زندگی مشقت آور هنر مند مینابی در یک خانه ای که حمام و دستشویی خاکی  فاقد سقف با دیواربلوکی و دوچاه بدون هر گونه حفاظ حفر شده دل هر بیننده ای را به در می آورد،هنرمندی که حتی توان مسقف کردن این چاه را نیز ندارد.

اخطار قطع برق منزلم صادر شد

این مادر پیر قبض اخطار قطع برق را به ما نشان می‌دهد که از رقم بالای آن نیز گلایه دارد و می‌گوید با این درآمد ناچیز چگونه باید قبض برق را تامین کنم.

وی  اظهار  کرد: بارها به ادارات مختلف برای تکمیل منزل نیمه‌کاره خود مراجع کردم و همیشه نا امید و دست از پا درازتر به خانه  برگشته ام و دیگر حاضر نیستم به جایی برای کمک مراجعه کنم.

مقام معظم رهبری نیز در این خصوص فرمودند، مهم‌ترین مسأله‌ دستگاه ما و نظام جمهورى اسلامى کوشش براى رفع فقر و محرومیت در جامعه، و حمایت و کمک به طبقات مستضعف و محروم است واقعا باید صحت برنامه‌ها را به این سنجید و دنبال این قضیه رفت و کارهاى دیگر را در اولویت‌هاى بعد قرار داد، کارهاى مربوط به طبقات محروم و مستضعفان جامعه، که تعدادشان هم زیاد است حقا و انصافا یک حرکت اساسى را مى‌طلبد.

پس امروزه مسؤولان قبل از اینکه مشکلاتی دیگر برای این دست فاطمه‌های سالخورده پیش نیامده فکری به حال این اقشار محروم از جامعه کنند و دست آن‌ها را بگیریم و به گرمی بفشاریم ومددکار آن‌ها باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۴۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)

عصر ایران ؛ فرزانه احمدی _ اخبار مربوط به تصویب یک قانون مالیاتی حالا مردم را نگران کرده است. قانونی که به مالیات بر عایدی سرمایه معروف است و مجلسی‌ها به آن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی می‌گویند.

گزارش را اینجا ببینید

ماجرایش این است که از این به بعد خرید و فروش ملک، طلا، خودرو و ارز، مالیات برمی‌دارد، البته شرط و شروط‌هایی هم دارد. اگر ملکی بخرید و در کمتر از یک سال بفروشید، 60 درصد از سودی که به دست می‌آورید را باید مالیات بدهید. بعد از دو سال، 40 درصد، بعد از سه سال 20 درصد و بیشتر از 5 سال، باید5 درصد مالیات بدهید. وقتی خودرو، طلا و ارز می‌خرید، اگر زیر یک سال بفروشید باید 30 درصد سودتان را به دولت بدهید. یک تا دو سال بعد 20 درصد و بعد دو سال هم 10 درصد. 

حالا چند روز است طلافروشان تبریز و تهران اعتصاب کرده‌اند. گفته شده با تصویب طرح مالیات بر عایدی، طلافروشان باید برای دارایی‌های طلای بالای 150 گرمشان مالیات بدهند و فاکتورهایشان را به طور مرتب در سامانه مودیان مالیاتی ثبت کنند. البته ارث، جهیزیه، مهریه، طلا تا 200 گرم و ارز تا 2400 دلار برای مردم عادی از مالیات معاف است. اگر هم نیتتان از خرید و فروش کسب سود نباشد، مالیات به شما تعلق نمی‌گیرد. مثلا اگر بخواهید خانه بزرگتر بخرید، لازم نیست مالیات بدهید. اما حالا کارشناسان شک دارند که بتوان این طرح را اجرا کرد.

چون هنوز مشخص نیست افرادی که باید این مالیات را بدهند چطور شناسایی می‌شوند. اگر فردی چندمین خانه‌اش را بخرد اما قصد فروش نداشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود، اما اگر فرد مجبور به فروش شد، از کجا مشخص می‌شود که نیتش چه بوده؟ هنوز جزییات دقیقی مشخص نیست. همین است که مردم را نگران می‌کند. کسی که برای پس انداز، ماهانه بخشی از حقوق خود را طلا یا ارز می‌خرد تا سال بعد بتواند هزینه گران شدن رهن خانه‌اش را بدهد، آیا می‌تواند با اطمینان، نگران از دست رفتن سودش نباشد؟  این طرح ممکن است دردسرهای دیگری هم درست کند.

این گزارش را در این باره ببینید. 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات نرخ مالیات بر عایدی سرمایه املاک، خودرو، طلا و ارز چقدر است؟

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی جرائم غیر عمد در چهارمحال و بختیاری
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • «رخ‌ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • شیطان با نقاب خواستگار
  • خانه مادر شهیدی که دیوارهایش مزین به عکس شهدا است